23.04.2008 г., 11:16 ч.

Животът... това е любовта!!! 

  Поезия
605 0 1

Животът е една борба,

безкраен път, безкрайна тъмнина.

Вървиш - падаш, ставаш, мълчиш,

мъчиш се да продължиш.

 

С теб са твоите мечти,

преследваш упорито целите си ти.

И мъчиш се да станеш ти "човек",

и мъчиш се да оставиш нещо хубаво зад теб.

 

А къде са радостите на живота?

Къде в теб е любовта?

Къде са тези нежни чувства?

Съхранени ли са в твоята душа?!?

Да обичаш, значи да живееш,

истински да си щастлив,

да знаеш ти какво е това

да подариш сърцето си на някоя душа!!!

© Стефка Масалджийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??