15.10.2020 г., 8:01 ч.

Жоровият сервиз за Музи 

  Поезия » Пародии
779 0 4

Ако имате прублеми, 

липсват пуйетични теми, 

Жоро, знай, ша ги оправи!

Лек масаж ще ви направи

на умствените ви процеси 

(отнася се за пуйетеси -

Да не са редат тук пуйети, 

че тях, знам, ги оправя... Йети...)

 

А след него продължавам, 

Муз, знам, как да го подавам 

и след кат него веке тура, 

помпам яко със култура... 

 

Туй е сложна процедура, 

трябва и мерак, и знание,

двойна доза от старание, 

а накрая, резултата, 

(тук кълна са във кревата)

е тотално задоволство 

и яку стиху-производство!...

     *****

Почвам първата поръчка -

Вдъхновено вече пъшка

таз, която е на ред 

при мен, майстура-пуйет.

 

След кат свърша със ремонта, 

ще си е върнала комфорта, 

и отново в супер форма 

стихчета (пуне пет тома)

ще излее без да спира!

 

Айде, тук не са умира -

Идвайте ми за настройка, 

Гарантирано, без болка

(само с кожена упойка...)

с инструмента пуйетичен... 

 

Втората пристига - тичам -

А на ден, до три приемам, 

за повече и време немам, 

че всяка часове отнема 

докато остраним прублема... 

     *****

Тук веке са оформи списък, 

сервизът ми за Музи стана моден писък, 

така, че виж си номер, ден и дата -

Ела тогава за да те... изпрата

изпълнена със Муза и със вдъхновение. 

Разбирам, че останали си без търпение, 

но виж ме, колко съм зает -

Та вие, колко сте, а я един пуйет!...

 

11.10.2020.

 

Георги Каменов

 

От поредицата ми "Пуйезия, пуйети и пуйетеси" :0))

© Георги Каменов Всички права запазени

Пуйетеса съм отскоро,
всъщност първи стих творя.
Вдъхновявам се от Жоро
за безсмъртните слова.
Той е Муз за пуйетеси, ...
  228  10 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Разбрааме са, Марианче 😂😋😂
  • Нали казаното тук си остава само между нас 😋, че и другите ще искат същата промоция 😂😋😂
    Нема им казваш нищо 😋
  • Ей затуй нема са опрай таз държава, Марианче, че секой връзки търси да са уреди 😋 и подкупи дава, а после са оплаква ут курупция 😋😂😋
    Абе, карай, ша та уреда, щом и посвещение, че има 😂😋😂, щом требе и през задния вход, но си с предимство 😋😂😋
    Деа, ма нема страшно, ма, една дусега не фърли топа 😂😋😂, не са страувай 😋
    Айде и ти с Марианчето, че сте мои ора 😂😋😂
    Мерсаж, момичета страхотни 😋😂😋
  • Направо ме уби
Предложения
: ??:??