Ако имате прублеми,
липсват пуйетични теми,
Жоро, знай, ша ги оправи!
Лек масаж ще ви направи
на умствените ви процеси
(отнася се за пуйетеси -
Да не са редат тук пуйети,
че тях, знам, ги оправя... Йети...)
А след него продължавам,
Муз, знам, как да го подавам
и след кат него веке тура,
помпам яко със култура...
Туй е сложна процедура,
трябва и мерак, и знание,
двойна доза от старание,
а накрая, резултата,
(тук кълна са във кревата)
е тотално задоволство
и яку стиху-производство!...
*****
Почвам първата поръчка -
Вдъхновено вече пъшка
таз, която е на ред
при мен, майстура-пуйет.
След кат свърша със ремонта,
ще си е върнала комфорта,
и отново в супер форма
стихчета (пуне пет тома)
ще излее без да спира!
Айде, тук не са умира -
Идвайте ми за настройка,
Гарантирано, без болка
(само с кожена упойка...)
с инструмента пуйетичен...
Втората пристига - тичам -
А на ден, до три приемам,
за повече и време немам,
че всяка часове отнема
докато остраним прублема...
*****
Тук веке са оформи списък,
сервизът ми за Музи стана моден писък,
така, че виж си номер, ден и дата -
Ела тогава за да те... изпрата
изпълнена със Муза и със вдъхновение.
Разбирам, че останали си без търпение,
но виж ме, колко съм зает -
Та вие, колко сте, а я един пуйет!...
11.10.2020.
Георги Каменов
От поредицата ми "Пуйезия, пуйети и пуйетеси" :0))
© Георги Каменов All rights reserved.