15.07.2016 г., 7:55 ч.

Жълта любов 

  Поезия » Любовна
775 0 4

 

Пожълтяло е небето, мили,
напомня ми за твоето сърце -
сухо като пясъчните жили,
просторно, като огнено море.

 

Дъжд да бях не бих могла,
пясъчните жили да накисна.
Отгоре падам сам-сама
с опит до сърцето си да те притисна.

 

Ако трябва себе си ще изсуша,
последната ми капка кръв ще бъде твоя.
Но дори и много след това,
обещаваш ли да бъда твоя?



 

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??