12.06.2007 г., 17:54 ч.

Жълтица по жълтица 

  Поезия
1485 0 4
 

Богатството - жълтица по жълтица

разпиляно

в залеза над каменно море

Високо нейде ято полетяло

от вятъра отнесено расте


По росната трева - следи от самодиви

с дъх на биле

край извор синьо вили са хоро

Отнейде иде песен на косачи

и полъх нежен с мирис на сено

© Петър Димов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??