Jun 12, 2007, 5:54 PM

Жълтица по жълтица 

  Poetry
1481 0 4
 

Богатството - жълтица по жълтица

разпиляно

в залеза над каменно море

Високо нейде ято полетяло

от вятъра отнесено расте


По росната трева - следи от самодиви

с дъх на биле

край извор синьо вили са хоро

Отнейде иде песен на косачи

и полъх нежен с мирис на сено

© Петър Димов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??