5.03.2007 г., 11:10 ч.

Жътва 

  Поезия
534 0 0

Да пожънем днес

черни мисли и тревоги,

дето сме посяли,

и на тяхно място сложим

радости прекрасни,

никога да не увяхнат!

 

07.2006г.

 (размисли по повод жътвата в с.Дъбово)

© Ани Ракова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??