Mar 5, 2007, 11:10 AM

Жътва 

  Poetry
532 0 0

Да пожънем днес

черни мисли и тревоги,

дето сме посяли,

и на тяхно място сложим

радости прекрасни,

никога да не увяхнат!

 

07.2006г.

 (размисли по повод жътвата в с.Дъбово)

© Ани Ракова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??