27.04.2007 г., 21:32 ч.

к'во пък 

  Поезия
758 0 3

К’во пък...

Поредния шамар изядох.

Малък, но пък от сърце!

Не, не е от някой,

чакал само да ме предаде.

 

Просто кофти новина разбрах.

Доде в кръчмето си седях.

Не е нещо страшно, ама

е поредната ми лична драма.

 

Гледам на живота леко.

Позитивен съм, не съм обрекъл

дните си на плач и жал.

 

Само  този ден е натежал.

 

Философски си поръчвам нова чаша,

улисан във стремежа да не се уплаша

от повторения за хиляден път,

тревожен и досаден звън...

 

Всъщност, щом го споделих,

се усетих, май че досадих.

Част е от живота -  к’во?

Да му пийнем по едно!

 

© Момчил Даскалов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??