15.01.2008 г., 12:00 ч.

Кафяво небе 

  Поезия » Любовна
689 0 14

Звездни русалки

плуват

в море от меки облаци,

озарени

от лунни отражения пламтящи.

Преплетени

най-силните ми "искам" със илюзии,

искрят

и рисуват с жар лика ти...

Озаряват

фойерверки небето в кафяво...

Цялото

се оцветява в същия нюанс като очите ти...

Отново

навсякъде си ти, любими...

И в стиха ми,

който разказва как сънувах кафяво небе...

Кажи ми -

като затвориш очи, усещаш ли ме и ти до себе си?...

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??