Звездни русалки
плуват
в море от меки облаци,
озарени
от лунни отражения пламтящи.
Преплетени
най-силните ми "искам" със илюзии,
искрят
и рисуват с жар лика ти...
Озаряват
фойерверки небето в кафяво...
Цялото
се оцветява в същия нюанс като очите ти...
Отново
навсякъде си ти, любими...
И в стиха ми,
който разказва как сънувах кафяво небе...
Кажи ми -
като затвориш очи, усещаш ли ме и ти до себе си?...
© Таня Атанасова All rights reserved.