6.08.2004 г., 20:29 ч.

Кажи 

  Поезия
1077 0 0

Сияен сън безкрай звучи,
камбанен звън до нас трепти...
За мен ли си,кажи ми ти,
защо ли моето сърце гори?

За тебе скрих безброй мечти,
във теб открих и себе си дори...
Недей да тръгваш!Остани!
До мен не искаш ли да си?

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??