2.12.2005 г., 0:28 ч.

´´ Кажи..´´ 

  Поезия
749 0 1

´´ Кажи..´´

Мили, кажи че ме обичаш!

Кажи, че няма по- скЪпа от мене на света!

Кажи, че за мен живееш.... така

както аз правя  го сега!

Кажи ми също, че не сънувам

и че реалност е това?

Нима може толкова да съм щастлива, че да чувствам че летя...?!

Мили, кажи, че всичко сЪм за тебе,

че никога не ще оставиш ме сама!

Кажи, че всичко ще постигнем,

когато с нас е ... ЛЮБОВТА! 

© Добромира Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??