1.09.2007 г., 22:22 ч.

кажи ми 

  Поезия
528 0 1
И днес те чаках за последно,
но ти не дойде и днес плаках,
и днес страдах, и днес умирах да
бъда в твоите ръце.
Кажи ми как да продължа без тебе,
как да видя светлина.
Кажи ми как да бъда силна и да
вярвам в любовта.
Кажи ми как да лягам нощем без
сълзи на очи и как сутрин да се
будя, когато в съня ми си само ти.
Кажи ми как гръб да ти обърна, как
да кажа "Върви си", как когато
всичко в мене те обича и крещи
"Върни се".
Как да не гледам с този празен
поглед, лишен от всякакви мечти.
Как да не те чакам, когато без тебе
всичко в мене боли.
Кажи ми КАК или се върни...

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??