8.01.2008 г., 14:41 ч.

как... 

  Поезия » Любовна
614 0 1

Как да забравя слънчевите сутрини,
как да забравя дните,
в които с теб бяхме двама?
Крехки като листо на роза!
Бяхме наивни,
няма как да забравя кадифените ни нощи?
Как да забравя кафено черните очи,
как да забравя сатенените ласки?
Просто няма как да забравя меките захарни устни!
Как да забравя теб?!

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??