26.04.2008 г., 9:30 ч.

Как? 

  Поезия
485 0 3
След всеки удар в гърба,
след всяка твоя обида,
попитай мойта душа
как в мене още е жива?!

След всяка твоя лъжа,
след всеки залък подхвърлен,
защо ли още тъжи,
след всеки опит отхвърлян -

да бъде с тебе добра,
да бъде твоя опора,
протягах свойта ръка,
изпивах чаша с отрова...

След всичко тази душа
на нова смърт се обрича
и как след всичко това,
тя теб отново обича?!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??