Как да те попитам
в този късен час,
много ли ще искам
да попаднем в клас...
Исках да те има,
чувствах се добре,
щом усещаш рамо,
другото не е...
Ти за миг изчезна,
сякаш бе мъгла,
вятърът подухна
... пак е самота...
© Вал Герх Всички права запазени