11.04.2007 г., 8:44 ч.

Как да се поправя? 

  Поезия
530 0 2


Как бих могла да се поправя?
Болката да заменя с любов.
Не, не бих могла да те забравя!
И да тръгна сама срещу живота суров.
Как името ти да спра да изричам?
То кънти в моето сърце.
Не, не мога да отричам.
Не лъжа и аз съм като малко дете.
Ти не можеш да спреш да ме вдъхновяваш -
ти си моят живот.
Ти единствено можеш да ме извисяваш,
а това ме кара да те следвам при всеки твой зов!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??