2.12.2007 г., 21:45 ч.

Как да те наричам? 

  Поезия
1213 0 2

 

 

Как да те наричам?
Познат си ми, но не те познавам.
Как да те наричам?
Интересен си ми, но не си признавам.
Как да те наричам?
Като ми е трудно да те погледна.
Как да те наричам?
Като може и за теб да съм поредна...
Очите ти са така красноречиви
и така ме теглят все,
но оставаме си двама мълчаливи
и забравяме за тях въобще.
Вярно е, че може със очи,
да кажеш да и не.
И дано не греша, че може би -
"Искам те" във твойте се чете.
А това, че щом те виждам
и нещо в мен ще потрепери,
дали е важно или да отричам
него и копнежите си смели...
Но, уви, не мога, усмихвам се наивно.
И щом те видя, те обичам,
поглеждам те по навик, импулсивно.
Но все пак не зная как да те наричам..

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??