От А до Я ще пиша за теб сега.
Ще продължа, докато мастилото изхабя.
Иска ми се да крещя, да те обсипя със слова,
но някак думите са излишни и сами по себе си недостатъчни в любовта…
Все пак как се описват чувстват породени от поглед, прегръдка, усмивка, душа?
Сякаш времето е спряло,
искам с теб да сме едно цяло.
Да съм твоята звезда, слънце, луна,
а ти моят въздух и вода.
Нека си бъдем най-нужни на света!