Aug 24, 2023, 1:06 PM

Как да те опиша? 

  Poetry » Love
439 2 0

От А до Я ще пиша за теб сега.

Ще продължа, докато мастилото изхабя.

Иска ми се да крещя, да те обсипя със слова,

но някак думите са излишни и сами по себе си недостатъчни в любовта…

Все пак как се описват чувстват породени от поглед, прегръдка, усмивка, душа?

 

Сякаш времето е спряло,

искам с теб да сме едно цяло.

Да съм твоята звезда, слънце, луна,

а ти моят въздух и вода.

Нека си бъдем най-нужни на света!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??