Кажи ми, мили, как да те забравя,
щом огъня в сърцето ми гори
и болката във рана се превърна
и много, много ме боли.
Ти бе за мене слънце и небе,
в очите ти видях море,
но в него аз сега се давя
и няма кой ръка да ми подава.
Ти пак ще искаш да си с мене,
знам, характерът ти е такъв -
с любов обичаш да убиваш,
но мен не ще убиеш този път.
© Теодора Боева Всички права запазени