26.04.2006 г., 0:32 ч.

Как да забравя... 

  Поезия
1432 0 3
Как да забравя времето
в което бяхме заедно?
Как да забравя всичко,
което напомня ми на теб,
накъдето и да тръгна?
Как да забравя очите ти,
след като навсякъде ги виждам?
Как да забравя устните,
които целуваха ме страстно?
Как да те забравя, кажи ми,
когато на челото ми
е изписано твоето име?
Как да те забравя...?
Едва ли някога ще мога!...        за Лахо

© Ивет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??