19.02.2009 г., 23:00 ч.

Как е тихо в тъмнината 

  Поезия
635 1 4
Телефонен звън,
поглед плах,
познато име на дисплея.
Нежен глас
в късен час
шепне думи в тишината.
"Обичам те"
процежда се
нейде в мрачна стая.
"Обичам те"
връща се
кото нежно ехо в планината.
И като в сън
камбанен звън,
две сърца усмихват се в нощта.
Какви типажи,
какви миражи
и как е тихо в тъмнината...

© Рад Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??