28.03.2018 г., 3:09 ч.

Как го каза? 

  Поезия » Любовна
889 1 1

Как го каза? Мен обичаш? 
Да, бе, т'ва и друг път съм го чувал!
Сладки думи, с вкус на вятър,
с много точки... ред безумен.

 

Как го каза? Обич? Верно?
Боже, колко лесно се увличаш!
Колко пъти ти повторих
тез' лъжи да не изричаш!?

 

Как го каза? Цял живот? 
Миг, сефте... от ден до пладне...
Да! Прекрасно! Анекдот!
Бягай си, къдет' ти падне!

 

Как го каза? "Чао!" за малко?
Е, с това почти се вързах...
Всъщност не! Познавам твоя
стил... уви - фалшив, но дързък.

 

Как го каза? Обич? Да!
Очаквам скоро да ти хрумне,
очаквам "Обич", но не "За малко"...
и думи две... "Гръмни се"!

 

Жалко!

...Или не!

© Мирослав Димов Морис Джордан Всички права запазени

Как го каза?

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??