18.05.2008 г., 8:55 ч.

Как иска ми се 

  Поезия » Любовна
734 0 15
Как иска ми се да съм полъха на вятър
и честичко при теб да се отбивам без причина.
Как иска ми се аз да съм вълната,
която уморена все на твоя бряг се спира...


Как иска ми се да съм птицата, която
всяко утро запява с нежен глас на твойто рамо.
Как иска ми се да съм цветето във твоята градина
и с аромата си да те опивам.


Как иска ми се да съм ти сълза в окото,
която се търкулва по страните
и да се спирам върху устните ти меки,
когато се опитват да заплачат.


Как иска ми се да съм дяволчето малко,
което във душата ти палува
и пали във сърцето ти пожари,
когато се опитваш със ръце да ме погалиш.

18 май 2008

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??