20.06.2007 г., 22:00 ч.

как искам 

  Поезия
573 0 8
                              
                                    Как искам
                                          на Христо

             Как искам ти да ми говориш,
             да ми разкажеш нещичко от днес,
             да помечтаем малко, ако трябва
             и чувствата да споделим нощес.

            Но времето е толкова различно,
            как мога кръговрата му да спра
            и отново с копнежи по теб 
            мечтите ни в една да събера.

            Да повярвам в думите красиви 
            в живота, макар и суров,
            да повярвам, че сме щастливи
            в мига на брачната любов.

            Как искам аз да ти говоря,
            да ти разкажа нещичко от мен,
            без думи мога да го сторя,
            стига ти да си до мен. 
         
                                        
  
       

© Олга Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??