1.08.2009 г., 11:10 ч.

Как искам 

  Поезия » Любовна
703 0 0

         Как искам

Как искам ти сега да влезеш

и да ми се усмихнеш със очи,

после плахо с обич ме погледнеш

и виновно да ми кажеш: "Моля те, прости!"

Срещу мене, искам, да поседнеш

и да ми разкажеш самотните си дни,

и с тъга в гласа си да ми кажеш

колко времето самотно ти горчи.

Искам с усмивка после ти да станеш

и да разрошиш моите коси,

и както често правеше -

да рисуваш с пръсти моите черти.

Как искам след това да ме целунеш,

както никога преди това!

Целувайки ме, прошката ще си получиш,

защото в този миг ще се е спряла вечността!

© Яна Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??