13.12.2005 г., 20:40 ч.

Как искам 

  Поезия
1106 0 4

Как искам...

 

         Не искам да съм сам. Не искам!

         Омръзна ми до болка самотата.

         Как искам в този час да си до мен,

         за да ме огряваш с лъчи на красотата!

         Да приседнеш кротко, сгушена и тиха

         и ме помилваш топло с нежни длани.

         Как искам ужасяващия мраз в сърцето

         да се стопи от огъня на обичта ни!

Как те искам, ала в този миг къде си

и ще стигне ли до тебе моя глас?

         О, колко малко искам от живота –

         само грам от нежност между нас!

        

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??