11.08.2009 г., 11:36 ч.

Как искам 

  Поезия » Любовна
598 0 1

Как искам да не те познавах,

колко болка щях да си спестя,

ден след ден те опознавах

и бавно спирах да летя.

 

Как искам да не бях видяла

другото твое лице

и как искам да не бях ти дала

моето малко сърце.

 

Как искам всичко да забравя -

мъката, която ти ми причини,

болката, която ме изгаря

и хилядите твои лъжи.

 

Как искам душата си в лед да превърна,

чувствата да изплача с кристални сълзи

и никога назад да не се върна -

към миналото обвито в мъгли!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не превръщай душата си в лед и не плачи.. едва ли човека, причинил ти такава болка, заслужава такива жертви.
    Усмихвай се и продължавай напред.
Предложения
: ??:??