13.10.2005 г., 9:43 ч.

Как искам... 

  Поезия
1298 0 6
Как искам ти да си картина -завършена и живописна. Във флирт готова да рискуваш
със мен-бленуващ да те има. Ще бъда твоят Поглед Първи -попил релефа на
платното. Девствеността ти ще отнема проникващо…дълбоко…плахо. Как искам ти да
си…картина -с години в прах и… захабена. Като Вселена необятна… с последен
поглед да...погаля!

© Евгени Янев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??