Едно вълшебство нежно ме докосва
душата с обич светла се изпълва,
лице сияйно пак ме омагьосва
и празнотата тайнствено запълва!
Надеждата у мен възвръща
в очите блясък се разгаря
внезапна радост ме прегръща
и за любов ми заговаря!
Горещи устни ме целуват,
щастливо бъдеще предричат,
звездите мило се сбогуват.
Как искам все така да ме обичат!
(Посветено на любимия човек)
© Galina caneva Всички права запазени