27 июн. 2019 г., 11:18

Как искам все така да ме обичат 

  Поэзия » Любовная
548 1 1

Как искам все така да ме обичат

 

Едно вълшебство нежно ме докосва

душата с обич светла се изпълва,

лице сияйно пак ме омагьосва

и празнотата тайнствено запълва!

 

Надеждата у мен възвръща

в очите блясък се разгаря

внезапна радост ме прегръща

и за любов ми заговаря!

 

Горещи устни ме целуват,

щастливо бъдеще предричат,

звездите мило се сбогуват.

Как искам все така да ме обичат!

 

 

(Посветено на любимия човек)

© Galina caneva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ех, толкова е хубаво човек да е влюбен! И да му посветят толкова прекрасен стих!...
Предложения
: ??:??