18.10.2005 г., 19:54 ч.

Как ли ще е? 

  Поезия
1018 0 11
Торта за празника
днес ще печем
с блатове шарени
и с пухкав крем.
Мама със миксера
бие яйца,
Дани подава й
сам захарта,
Мими преглежда
рецептата: "Виж,
нямаме бакпулвер!
Вени, иди!"
Мръщи се Вени:
"Защо точно аз?
Някой друг нека
сега дават FOX!"
"Никой ли няма
да иде от вас?
Трябват банани,
един портокал,
може и повече,
ако за миг
някой забрави,
че е мързелив."
Хукват и тримата,
ех, че е смях,
тортено слисани
с плодов мерак...
Мама усмихва се"
"Стана добре,
но без примамката
как ли ще е?"

© Дими Фильова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??