16.08.2007 г., 23:21 ч.

Как ми липсваш... 

  Поезия
686 0 2
Как ми липсва всяка част от теб-
твоят неповторим поглед,
разпалващ бурен огън в мен..
Твоите пленяващи очи,
в които гори огънят на любовта..
Твоите нежни устни,
наръсени с капчици страст..
Твоите страстни целувки,
спиращи дъха чак..
Твоите палави пръсти,
усещащи всяка фибра на тялото ми..
Твоят любовен аромат,
живеещ вечно в мен..
Твоята изпепеляваща любов,
завладяваща ме напълно..
Незабравимите моменти с теб,
в които времето сякаш спира..
О,как ми липсваш...!

© Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??