21.06.2005 г., 16:42 ч.

Как мога да те прегърна? 

  Поезия
786 0 4

Ах, рози да има...
Дарил бих ти земята,
      зездите,
           росата.
Ах, цвете да има!
А имам гълъб.
(на голата длан)
О, мила!
Как мога да те прегърна?

© Божидар Пангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??