Jun 21, 2005, 4:42 PM

Как мога да те прегърна? 

  Poetry
787 0 4

Ах, рози да има...
Дарил бих ти земята,
      зездите,
           росата.
Ах, цвете да има!
А имам гълъб.
(на голата длан)
О, мила!
Как мога да те прегърна?

© Божидар Пангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??