28.12.2007 г., 11:24 ч.

Как можеш 

  Поезия » Любовна
626 0 11

Как можеш да не ме обичаш?

Без мене да отлитат дните ти,

без моят смях да те залива,

без моят глас да те опива,

без моят поглед да те гали,

без повикът на тялото ми,

без моите ръце да те докосват,

без думите ми като гости

в дните ти да се оплитат,

как можеш, моля те, кажи ми?

Как можеш да не ме обичаш?

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??