20.09.2007 г., 11:27 ч.

Как нещата да променя... 

  Поезия
584 0 1
Знаех, че така ще стане,
знаех, че ще те нараня...
Не исках, затова отказах,
но ти не спря...
Сега се чудя как нещата да оправя,
как да спре да те боли...
Мъча се да измисля как да се справя
и да те накарам да спреш да ме обичаш ти...
Помогни ми, стига страдах...
Спри да ме обичаш, спри!
Остави ме, нека с него съм щастлива,
нека мога да усещам любовта,
нека да не бъда длъжна до тебе да стоя,
за да не те нараня...
Нека да съм с него...

© Мария Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??