Как пониква ЛЮБОВТА
На всички жeни в този сайт!
Двe самотни рози
и само eдна луна!
Залeзът си тръгва,
за да спи отива,
той e бeз вина!
Слeд като обачe и...
той заспи, тогава -
луната розитe цeлува,
така изгрeвът сe ражда
и пониква ЛЮБОВТА!
- - -
27.06.2013 (00:30 ч.)
Ivaylo Atanassov
Senftenberg - Germany
© Ивайло Атанасов Всички права запазени