8.12.2009 г., 10:02 ч.

Kак прониква звярът в моето телце… 

  Поезия » Еротична
1065 0 0

Аз любя те тъй яростно и страстно
и сливам се с тялото ти всеки миг.
Захапвам те – изглежда властно,
а в ръцете ти отеквам като вик.

 

 

 

 

Пищя от обич. А от болка?
Та аз забравям моите мечти
и сякаш не е важно колко,
а как душата ми крещи…

 

 

 

Аз нямам име, нямам вяра,
имам само твоите ръце…
 И усет как прониква звярът
 в моето телце…

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??