5.06.2023 г., 5:18 ч.

Как се люби жена като теб 

  Поезия » Любовна
518 5 1

В просъница изникна въпроса:
"Как се люби Жена - мечта като теб?"
Душата ти нежна, чиста и боса,
но с енергия на торнадо от голата степ.

С кадифени ръкавици да пипам не мога,
за огнени пръсти няма разчетен размер.
Ти живата  течност си, водата от Бога.
безкрайна вселена - Отдаденост ...без нежномер. 

Вода и Огън са несъвместими физични понятия,
но са "ракета - носител" на живата Божа искра.
Приютена в "теоремата" на моите мъжки обятия,
в любовен ритъм доказваме: "Вода и Огън зачеват ... Душа!"



 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??