23.07.2012 г., 14:28 ч.

Как верен не избрах веднъж?! 

  Поезия » Любовна
561 0 3
Имам нужда от разсейване 
на болките и мислите, и чувствата,
мечтите ми са на изчезване,
като че във пропаст някаква съм пусната.
 
И изборите все са грешните,
от тези, дето най ме нараняват,
понякога се питам сън ли е...
уж само сладки сънища ми пожелават.
 
А времето като че ли е спряло,
а може даже да върви назад
и кара ме да преживявам
на всички бивши сторения ад!
 
Поставя ме на второ място
в сърцето на обичания мъж,
моето пък бие бясно...

как верен не избрах веднъж?! 

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??