8.06.2006 г., 7:29 ч.

Как започна всичко? 

  Поезия
924 0 3


            Как започна всичко?...

    ...
-Тя ме чакаше в къщи!...

Отговаряш и виждам в усмивката ти надежда,

       не мълва,...желание сякаш…

              от щастие да крещиш без да се оглеждаш!...

Когато някой те попита,

        как започна всичко..този наш копнеж

              да докосваме върховете на пръстите си

       и да се взираме един във друг без страх…

без да търсим нищо,а откриващи целия свят…

       потънал в изгрева,блестящ в косите

                на започващото светло лято..

За теб и мен нов живот,от който ще отпиваме

       и ще вземем всичко което ни се дава…

             Без да бързаме…

                     и без да спираме…,

защото миналото в онзи миг назад остана!

     Сега едно желание изгаря ни..

          Да бъдем още малко двама-

                До утрешния ден,до следващия… До края!

А като се замисля…

           Да аз бях там и чаках точно теб…

                                                       но още не го знаех!  


                                            7.06.06г.

© Рени Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??