1.09.2013 г., 16:00 ч.

Както гледам теб 

  Поезия » Бели стихове
1032 1 0

губиш ми се нещо...
липсваш...
липсват ми
устните ти
начина по
който 
те ми казват
добро утро
липсва ми
и меката част
на дланите ти
и начина по
който те 
ме галиха по лицето
липсват ми
косите ти
които
не спираха да 
ме принуждават
да се смея
на глас
поради простата
причина, че
не спираха 
да ме гъделичкат
в зоната на очите
те просто
не искаха
да поглеждам
никоя друга
така
както гледам
теб.

© Петров Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??