29.05.2010 г., 22:41 ч.

Както преди 

  Поезия » Любовна
591 0 0

Както преди

 

... Не протягай длан

и не нашепвай тихо в мрака,

че още ме обичаш - както преди!

 

... Не помниш ли

какво ни сполетя тогава,

каква прокоба тегнеше над нас?

 

И днес, със всяка крачка плаха -

усещам как се приближаваме

към буря нова - може би по-страшна отпреди.

 

Не вярвам, че времето

проклятието е отмило,

че утре мога открито да те срещна.

 

Не вярвам, че можем някога

със теб да сме щастливи...

проклятието остави белег вътре в мен...

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??