8.03.2020 г., 21:58 ч.

Каква жена 

  Поезия » Любовна
721 3 5

Каква жена!

Не знам дали е сън.

Дали е смърт или спасение.

Каква жена премина вън,

Та всичко стана без значение.

 

Усмихна се.

Смехът ѝ – звън.

Сълзите ѝ са предопределение.

Аз в себе си ли съм или не съм.

Каква жена!

Какво земетресение!

© Бисер Бойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??