23.10.2015 г., 9:40 ч.

Какви времена 

  Поезия » Гражданска
389 0 0

                                                             Какви времена

                                               

                                                               Птичите ята

                                                               на юг са отлетели.

                                                               Емигранти на север

                                                               на тълпи запълзели.

                                                               А ние, да ходим,

                                                               няма накъде!

                                                               Бедни сме, полуголи,

                                                               с празно портмоне!

© Никола Яндов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??