3.02.2008 г., 10:52 ч.

Какво да сторя ? 

  Поезия » Философска
549 0 2

Какво да сторя?

 

Какво да сторя,

когато всички искат да се променя?

Какво да сторя,

когато всички ме гледат накриво?

Какво да сторя,

когато всички ме мразят, защото съм такъв, какъвто съм?

Какво да сторя,

когато искам да ги преобразя?

Какво да сторя,

когато искам да ме разберат?

Какво да сторя,

когато  искам да ги заменя?

© Явор Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??