6.03.2013 г., 8:07 ч.

Какво е...? 

  Поезия
690 0 1

Любов, каква красива дума.

Какво ли значи тя!

Това е да сме двама

дори накрай света.

Какво се случи! Кой ни

                             завидя!

Човек не успя да ни раздели.

А тя... успя! Тя - смъртта.

Отиде си, любими, ти от мен.

Отиде си без време.

Не мислех... не вярвах, че

някой ще ми те отнеме.

А тя... Тя успя!

Взе те без да пита!

Взе те... уморих се.

Нямам сили с нея да се боря.

Безсилна съм... Уви.

Не мога повече.

Сърце не ми остана.

Сълзи да текат не могат.

Пресъхнали очи... пустиня в душата.

Какво е любовта!

Илюзия!? Мираж!?

Или пък вечност!?

 

2.03.2013г.

© Росица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??